21 april 2024

Argo 5×5

Argo 5×5

Transportbedrijf Hulst is top!

Al jaren werk ik bij Van Den Manacker als chauffeur. Met mijn voorliefde voor goederenvervoer en vrachtwagens is dit het perfecte beroep voor mij, dat sowieso. Ik werk bij het onderdeel Transportbedrijf Hulst. Ik denk vaak dat het werk van een vrachtwagenchauffeur onderschat wordt dus vandaag vertel ik een klein beetje wat het werken bij Transportbedrijf Hulst inhoudt.

transport bedrijf terneuzen

Lange dagen en goede concentratie

Het is erg belangrijk om een goede concentratie te hebben als je vrachtwagen chauffeur bent. Het lijkt makkelijk, een beetje achter het stuur sukkelen. Dit is echter totaal niet waar. Je moet een erg goed concentratievermogen hebben om de route goed te rijden en om er zonder schrammetjes vanaf te komen. Ik zorg dus altijd dat ik de avond voordat ik een lange rit voor de boeg heb een goede lange nacht slaap pak en dan dus een goede werkdag tegemoet kan gaan. Ook moet ik vaak ’s nachts werken. Dit is niet altijd vervelend, het is dan lekker rustig op de weg en dat rijdt lekker door. Het is alleen vaak wel een stuk saaier en moeilijker om je aandacht erbij te houden. Het weer is ook sterk van invloed op mijn beroep. Het is natuurlijk zo dat wanneer het erg slecht weer is ik minder relaxt achter het stuur zit dan bij twintig graden. Dit zijn allemaal belangrijke factoren die meespelen. Ik vind mijn werk onwijs leuk en zie elke rit weer als een nieuwe uitdaging. Ik sta graag voor u klaar om verre en minder verre ritten te maken!

transportbedrijf terneuzen 3